Liga 1

Arbitrii au schimbat liderul din Liga 1! Gazeta a calculat cum ar fi arătat lupta la titlu fără nicio eroare a "fluierașilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 April 2016

Săptămâna Astra vs Steaua îşi dispută azi prima bătălie dintr-un război ce se anunţă a fi, mai ales la meciul de sâmbătă, unul pe viaţă şi pe moarte. Polemica iscată de cele două rivale, de când a început play-off-ul, a fost axată în principal pe arbitraj şi pe modul în care au greşit brigăzile la întâlnirile de până acum.

Tocmai de aceea, azi, Gazeta face o analiză în detaliu a erorilor produse de "centrali" şi asistenţi. Iar un clasament virtual, la zi, al Ligii 1, în care să fie scoase din calcul toate greşelile arbitrilor, aduce o concluzie surprinzătoare: oamenii grecului Kiros Vassaras au influențat ierarhia campionatului!

Acum, în clasamentul real, Astra e lider, cu 3 puncte peste Steaua, dar dacă am fi avut parte de arbitraje perfecte, atunci situaţia ar fi fost cu totul alta și în Liga 1 era un alt lider: mai exact, Steaua ar fi fost pe primul loc, cu un punct deasupra Astrei!

Din analiza GSP, reiese că Steaua a avut de suferit din plin pe parcursul sezonului regular. Şi Astra a fost pe pasiv în raportul erori pro - erori contra, numai că în jocurile în care a fost dezavantajată, trupa lui Şumudică a câştigat aproape toate confruntările.

Ce găsești în articolul integral publicat doar în ediția tipărită, disponibilă la chioșc și pe platforma digitală - AICI:

- Duelul Astra - Steaua din perspectiva arbitrilor, atât în sezonul regular cât și în play-off. Clasamentele actualizate cu erorile de arbitraj; 

- Care sunt arbitrii prieteni ai celor două echipe și care sunt "fluierașii" dușmani;

- Cine e echipa din Liga 1 cea mai dezavantajată de arbitraje și care e clubul care a profitat cel mai mult de pe urma erorilor. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.