Tenis

Probleme foarte mari pentru Germania înainte de meciul de Fed Cup cu România! Cea mai bună jucătoare ar putea lipsi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 aprilie 2016

Andrea Petkovici abia așteaptă meciurile contra României din weekend, de la Cluj, în Fed Cup. Jucătoarea din Germania are numai cuvinte de laudă despre Simona Halep. 

"Am pierdut ultimele două meciuri pe hard cu Halep, dar mereu am fost aproape. Sper că acum, pe zgură, voi putea întoarce soarta. Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare din lume şi îmi face o mare plăcere să o urmăresc.

Sala din Cluj este o surpriză plăcută. Nu m-am aşteptat să fie aşa de mare şi atât de frumos amenajată.

Terenul este excelent, iar eu iubesc să joc pe zgură. Am fost foarte bine primiţi. Eu nu am mai fost în Cluj, dar este o experienţă nouă şi foarte plăcută", a spus Petkovici.

Barbara Rittner, căpitanul nejucător al Germaniei, e îngrijorată de starea de sănătate a liderului echipei, Angelique Kerber, ocupanta locului 3 mondial. 

"Ce pot să cred despre această întâlnire decât ceea ce cred toţi, că va fi una extrem de echilibrată. Anterior ambele echipe au avut ghinion pierzând cu 2-3, iar acum cred că va fi interesant şi aşteptăn un tenis bun. 

Kerber va ajunge la Cluj în jurul orei 13.30. Ea s-a retras de la Charleston, dar sperăm că va fi bine. Angelique nu s-a antrenat în ultimele zile, dar am vorbit şi a spus că are nevoie de câteva zile de odihnă.

De aceea nu am decis încă cine va juca la simplu, aşteptăm să vorbim cu Kerber", a zis și Barbara Ritter, căpitanul nejucător al Germaniei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.