Tenis

Prima reacție a Simonei Halep după tragerea la sorți a meciurilor de Fed Cup: "E dificilă" » De ce se bucură că nu va juca în primul meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 aprilie 2016

Simona Halep a vorbit despre tragerea la sorți a meciurilor de Fed Cup cu Germania de mâine și poimâine. Acestea vor începe de la ora 13:00 și vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Dolce.

Duelul va începe cu disputa dintre Begu și Kerber. Apoi se va juca Simona Halep - Andrea Petkovici.

"Sunt pregătită, m-am pregătit foarte bine, am avut antrenamente foarte grele. Pot să câştig cu Petkovici, pentru că am mai câştigat împotriva ei de multe ori şi mă simt stăpână pe mine în privinţa acestui meci.

Și cu Kerber am jucat și am câştigat, ştiu cum trebuie să joc, dar este o jucătoare foarte dificilă, pentru că e stângace şi mingea vine altfel, cu alt efect. A câştigat un Grand Slam anul acesta şi înseamnă foarte mult pentru ea, vine cu un moral ridicat. Dar nimic nu este imposibil şi am încredere că putem câştigă aceste meciuri.

Este mai bine că nu încep eu, că să mă obişnuiesc cu tensiunea, cu atmosfera. Pentru fani am un mesaj: «Vă mulţumesc că veniţi la meciuri şi că ne susţineţi. Haideţi să batem împreună Germania!»", a zis Halep la Dolce. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.