Handbal

Au dat peste Vardar! » CSM București va întâlni pe 7 mai, la Budapesta, campioana Macedoniei, echipă în fața căreia a pierdut de două ori în grupe

Articol de Marian Ursescu  —  Saturday 16th of April 2016 12:00

Budapesta găzduiește pentru al treilea an consecutiv Final Four-ul Ligii Campionilor la feminin.

CSM București, prima echipă din România care a acces în careul de ași, și-a aflat ieri adversara din semifinale, în urma tragerii la sorți care a avut loc la "Papp László" Sportaréna din capitala Ungariei.

Prima bilă

Numele campioanei României a fost tras primul din urnă, fiind apoi împerecheat cu cel al campioanei Macedoniei, Vardar Skopje. "Cei mai mulți din club, suporteri ai echipei, Vardar și-au dorit. Eu personal aș fi preferat Gyorul", a declarat team-managerul CSM, Nicolae Luca. "Cele două echipe se cunosc foarte bine, s-au întâlnit în grupe. Ne-au învins de două ori, dar acum va fi altceva. Mergem la Budapesta să câștigăm, suntem încrezători", a declarat Luca.

"Exact ce ne-am dorit!"

Ana Stojkov, directorul sportiv de la Vardar, e și ea foarte mulțumită. "Ne doream să picăm cu CSM București. Pentru noi a fost o surpriză că au eliminat pe Rostov și s-au calificat", a declarat oficialul macedonean. Vardar este la a treia participare consecutivă în Final Four. Macedonencele au terminat pe 3 în 2014 și pe 2 în 2015.

În cealaltă semifinală, se vor întâlni Gyor și Buducnost, reeditarea finalei din 2014, ultimele două câștigătoare ale trofeului și principalele favorite la trofeu și în acest an.

Programul semifinalelor, 7 mai

15:15 CSM București-Vardar Skopje
17:45 Gyor-Buducnost Podgorica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.