Stranieri

Ieșire nervoasă a lui Costel Gâlcă după înfrângerea rușinoasă din campionat! "De asta se întâmplă lucruri de genul ăsta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 April 2016

Costel Gâlcă e foarte nervos după înfrângerea lui Espanyol pe terenul lui Levante, scor 1-2. Antrenorul român e dezamăgit de prestația jucătorilor săi. 

"Am primit două goluri ușor, mult prea ușor. Sunt goluri de copii! Cred că sunt devină tensiunea și concentrarea. Dacă nu ești conectat la meci pe tot parcursul lui, se întâmplă și lucruri de genul ăsta.

Când intri pe teren trebuie să ai foame de victorie, să ai ambiție, tensiune și stimă de sine, indiferent cine este adversarul. Sunt dezamăgit, nervos... Am avut meciul în mână și am neglijat două faze și s-a întâmplat ce s-a întâmplat", a zis Gâlcă, citat de Digisport.

...despre titularizarea lui Caicedo și faptul că a fost schimbat în minutul 71, neavând nici o realizare:

"Știu că l-am întrebat și mi-a spus că se simte bine și de aceea a intrat. E un jucător foarte important pentru noi și mi-a spus că e bine. Era apt. Nu regret nimic, fiindcă dacă îl întrebi pe jucător despre starea lui și spune că e bine, asta e", a zis Gâlcă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.