Cupa Romaniei

Rednic propune arbitru pentru Derby de România » Pe cine vrea la ”centru” cu Steaua

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 17 aprilie 2016

”Puriul” consideră că Ovidiu Hațegan, arbitrul român ce va fi la Euro, este cel care ar trebui să conducă meciul Steaua - Dinamo de miercuri

Mircea Rednic a vorbit ieri laudativ despre ASA Târgu Mureș, adversara de diseară, din play-off, a spus că echipa va avea primă de obiectiv dacă va încheia campionatul pe podium, după care s-a referit și la Derby-ul de România de miercuri, meciul cu Steaua, din manșa secundă a Cupei României. Dacă, diseară, "Puriul" a spus că va menaja câțiva fotbaliști, golgeterul Gnohere fiind unul dintre ei, antrenorul a lansat și o idee pentru arbitrul care să oficieze la centru confruntarea decisivă cu Steaua.

"Nu mă tem de arbitraje, nici după ultimul meci al nostru cu Chiajna, în care am fost dezavantajați. Cred în continuare că avem arbitri buni în țară. Cred că arbitrul potrivit pentru meciul de miercuri este Ovidiu Hațegan. Este cel mai bun din România, conform specialiștilor din țară și de la UEFA", a comentat dinamovistul. Hațegan a mai arbitrat două derby-uri în acest sezon, 0-0 în toamnă și 1-1 în primăvară, primul în sezonul regular, al doilea în play-off.

Cine a arbitrat Derby-urile ediției

"Central" Meci Nota din GSP
Ovidiu Hațegan Steaua - Dinamo 0-0 7
Cristi Balaj Dinamo - Steaua 3-1 7
Radu Petrescu Dinamo - Steaua 0-0 7
Ovidiu Hațegan Dinamo - Steaua 1-1 6
Alexandru Tudor Steaua - Dinamo 1-1 3
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.