Liga 1

Șumudică, ironic la adresa steliștilor: "Anticârcel este medicamentul campionilor! Dedic victoria și suporterilor rapidiști"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 aprilie 2016

Marius Șumudică i-a ironizat pe steliști la finalul partidei câștigate în fața Stelei, 2-0 și a declarat că a lăcrimat la finalul meciului care ar putea aduce trofeul la Giurgiu.

"Poate toată lumea se aștepta să ne închidem, dar am reușit să jucăm, iar rezultatul nu poate fi contestat. Nu am realizat nimic, mai avem trei meciuri din care trebuie să facem 4 puncte.

Am luat cele mai bune decizii în momentul în care am sacrificat meciul din Cupa Ligii și vă repet, nu uitați, Anticârcel este medicamentul campionilor", a declarat antrenorul Astrei la Dolce Sport, ironizând astfel metodele de pregătire ale staff-ului lui Reghe și Neubert.

"Mi-au dat lacrimile și mie, și tuturor jucătorilor. Matematic, nu mai putem pierde locul de Champions League și este foarte important. Sper să găsesc o oarecare clemență pentru că am recunoscut că am pariat și să fiu alături de această echipă în Champions League.

Dedic victoria și suporterilor rapidiști", a adăugat tehnicianul.

Șumudică este de părere că Alibec și-a câștigat locul de titular la Euro: "Dacă se pleacă cu un charter mai mare, nea Puiu trebuie să dea jos pe cineva de acolo și să îl pună pe Alibec".

  • Astra s-a impus cu 2-0 în fața Stelei, grație golurilor marcate din penalty de Găman și Alibec.
  • Echipa din Giurgiu se distanțează la 6 puncte de trupa lui Laurențiu Reghecampf, cu trei etape înainte de final.
  • Cu 4 puncte în ultimele 3 etape, Astra este noua campioană a României (la egalitate ia Steaua titlul, pentru că Astra a avut un număr de puncte impar înainte de play-off, care s-a rotunjit în plus).
  • Programul Astrei în ultimele 3 etape: ASA (d), Dinamo (a), Pandurii (d).
  • Programul Stelei în ultimele 3 etape: Viitorul (a) Pandurii (a) ASA (d).
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.