Tenis

Halep surprinde după înfrângerea cu Kerber din Fed Cup » Merge la turneul de la Stuttgart?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 aprilie 2016

Simona Halep a reacționat după înfrângerea în fața lui Kerber din Fed Cup, scor 2-6, 2-6. Jucătoarea noastră recunoaște că problema la picior a incomodat-o. 

"Astăzi a fost puţin din amândouă, adică şi eu am jucat mai slab şi Kerber a fost într-o formă foarte bună. A jucat un tenis foarte bun, o felicit pentru asta.

I-a intrat tot, cu foarte multe mingi pe tuşă şi eu m-am demoralizat. Am jucat mai slab, au fost şi puţine orele de recuperare de ieri şi am jucat şi cu dureri la picior, care s-a umflat.

Nu spun asta ca să găsesc scuze. Nu am simţit prea bine meciul astăzi, i-am dat prea mult ritm, iar ea a fost agresivă. Sper ca Monica Niculescu să obţină acum victoria, pentru că la dublu putem câştiga.

Avem o echipă mai bună de dublu decât a lor. Întotdeauna voi juca cu drag la Fed Cup. Mulţumim publicului din Cluj care şi astăzi este deosebit", a spus Halep la conferința de presă.

...despre turneul de la Stuttgart, care începe mâine, unde Halep va intra în turul 2: "Voi merge acolo, dar sper să joc cât mai târziu, pentru că mă doare piciorul. E umflat şi am nevoie de recuperare", a spus Halep.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.