Campionate

VIDEO Abandon pentru inferioritate » Napoli s-a resemnat după al doilea eșec la rând ”afară”, 0-2 cu Inter, predând titlul lui Juve

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 18th of April 2016 12:00

Napoli n-a putut rezista ritmului inuman impus de Juve și, forțată de calendar să joace înaintea liderului, a capotat iar în deplasare.

După 1-3 la Udine, trupa lui Sarri s-a predat sâmbătă și cu Inter (0-2), de data asta fără Higuain, și i-a permis liderului Juventus să evadeze la 9 puncte!

Click aici pentru VIDEO!

Gol din ofsaid

E adevărat, a contat c-a pornit pe "Meazza" cu handicap și frustrare, golul lui Icardi din minutul 4 fiind viciat de ofsaidul în care argentinianul primise pasa lui Medel. Fără golgeter, suspendat, Napoli a fost dominată fizic de nerazzurri, deși a avut posesia, și n-a găsit riposta. Iar de la 0-2 la pauză (Brozovici, assist Icardi) era foarte greu să mai revină. Acum preocuparea rămâne să își păstreze locul doi, cu acces direct în grupele Ligii, pentru că Roma s-a apropiat la 4 puncte.

Defilarea continuă

Campioana, vechea și implacabil noua, nu s-a îndurat nici de Palermo (4-0). A 22-a victorie în ultimele 23 de etape și a șaptea consecutivă pentru Juve a purtat amprenta lui Khedira, Pogba, Cuadrado și Padoin, într-un duel dezechilibrat, în care Dybala a reintrat după accidentare.

14 punctedin 27 posibile a obținut Napoli în ultimele 9 etape, în care Juventus a acumulat 25

15 goluria dat Icardi în acest campionat. Atacantul lui Inter are jumătate din golurile lui Higuain

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.