Gimnastica

"Fetele au făcut mai mult turism medical decât s-au antrenat" » Critici după ratarea JO: "Abia atunci vom mai avea rezultate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 aprilie 2016

Simona Amânar, fosta multiplă campioană olimpică la gimnastică, a comentat ratarea calificării echipei naționale a României la Jocurile Olimpice de la Rio, lucru care nu s-a mai petrecut din 1968.

"Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici, am sperat până-n ultima clipă la calificare. Noi ne-am dus întotdeauna la o competiție știind că eram cele mai bune, niciodată doar pentru un miracol. Din păcate, cred că fetele n-au putut să-și ducă exercițiile la sfârșit din cauza problemelor medicale. Nu poți să te duci într-o competiție așa. Fetele au făcut mai mult turism medical decât s-au antrenat. Este greu.

Noi nu știm să ne apreciem antrenorii de la cluburi. Ne mirăm că toți pleacă în străinătate. Când vom ști să-i remunerăm și să-i respectăm așa cum trebuie, atunci vom avea din nou rezultate", a spus Simona Amânar la Dolcesport.

"Cred că Deva e cel mai bun centru de pregătire pentru fete. Acolo nu se antrenează fete și băieți împreună. Nu pot face o comparație cu pregătirea pe care fetele le fac acum la centrul de la «Lia Manoliu»"
Simona Amânar

Echipa României a fost formată din Cătălina Ponor, Diana Bulimar, Dora Vulcan, Anamaria Ocolișan, Sivlia Zarzu, Maria Holbură.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.