Liga 1

Steaua interlopă » Roș-albaștrii au petrecut după înfrângerea cu Astra alături de Bebe Cămătaru

Articol de Alin Grigore  —  Tuesday 19th of April 2016 12:00

Jucătorii campioanei au petrecut duminică, după înfrângerea cu Astra, 0-2, alături de Bebe Cămătaru.

Meciul de la Giurgiu poate însemna pentru Steaua pierderea titlului de campioană în acest sezon, dar dezamăgirea și supărarea au ținut în rândul jucătorilor și antrenorilor mai puțin de 24 de ore.

După ce-au pierdut cu Astra, fotbaliștii lui Reghecampf au petrecut cu tehnicianul lor duminică seară, pe pontonul vilei acestuia din Snagov. În imaginile care au fost făcute publice de la petrecerea de duminică apare și Bebe Bărbulescu. El este cunoscut în lumea interlopă sub numele de Bebe Cămătaru, văr primar al fraţilor Nuţu şi Sile Cămătaru, a executat conform spynews.ro o pedeapsă pentru trafic de droguri și este nașul de cununie al antrenorului celor de la Rapid, Dan Alexa!

Bărbulescu a postat pe contul său de Facebook trei fotografii în care apar Adi Popa, Nicușor Stanciu și Gabriel Tamaș, dar și Laurențiu Reghecampf! Nu este pentru prima dată când Bebe Cămătaru apare în imagini alături de fotbaliști.

S-a mai întâmplat în decembrie anul trecut, când acesta s-a fotografiat alături de Gabi Torje și Marius Niculae și-a urcat imaginile pe internet.

Mai mult, în ultima vreme, Reghecampf a petrecut alături de o altă persoană controversată, Iulian Bocu, zis Calu, condamnat pentru proxenetism și implicat în mai multe afaceri anchetate de polițiști.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.