Cupa Romaniei

Reghecampf este nemulţumit: "E o problemă de mentalitate" » Ce spune despre relația cu Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 aprilie 2016

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a caracterizat atitudinea patronului de la finalul înfrângerii cu Astra drept normală și consideră că jucătorii nu trebuie să fie afectați de declarațiile acestuia.

"Declarațiile patronului sunt ok, am pierdut un meci extrem de important. Nu am timp să-i întreb pe jucători ce simt când vorbește patronul. Jucătorii sunt obișnuiți să câștige trofee, deci e greu să treacă peste acest eșec.

Criticile patronului sunt normale, jucătorii trebuie să învețe, asta e atmosfera la Steaua când nu ai rezultate. Nu caut alibi, este o problemă de mentalitate a jucătorilor. Trebuie să şi dai, nu doar să iei. Ei trebuie să accepte tot ce se întâmplă în asemenea momente. Nu mă înţelegeţi greşit, nu e o critică", a declarat tehnicianul la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Dinamo.

Acesta a ținut să lămurească faptul că relația dintre el, Mihai Stoica și Gigi Becali este una foarte bună. 

"Haideți să vă explic care este legătura dintre mine, patron și Meme (n.r. Mihai Stoica): când avem meciuri, îl informăm de ceea ce facem. Niciodată patronul nu a sugerat că trebuie să intre x, y sau z. Este normal să-și spună părerea. Este echipa lui și poate spune ce vrea. Relatia dintre noi este una foarte bună. Si deja ne gândim la ce avem de facut în vară. Este obiectivul nostru să jucăm în grupele cupelor europene", a explicat Reghecampf.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.