Cupa Romaniei

Negoiță avertizează înainte de meciul cu Steaua: "Asta ne dezavantajează pe noi" » Ce spune despre arbitraj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 aprilie 2016

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Steaua, din Cupa României, și spune că echipa sa este dezavantajată de faptul că rivala a pierdut meciul cu Astra.

"Meciul de mâine este extrem de important. Este în joc singurul trofeu care ne-a rămas și este meciul sezonului. Trebuie să jucăm cu încredere și la capacitate maximă. Pentru noi, un egal cu goluri, înseamnă calificarea.

Eu zic că Dinamo este dezavantajată că Steaua a pierdut meciul cu Astra din campionat și în bună măsură a pierdut și șansele la câștigarea campionatului. Vor juca pentru a spăla acel insucces și vor fi foarte motivați.

Îmi doresc un arbitru de calibru, care să fie capabil să țină meciul în mână și să fie echilibrat. Vreau un arbitru corect și care să ia deciziile în aceeași măsură.

Nu știu dacă le voi da jucătorilor o primă specială pentru meciul cu Steaua. Am văzut că nu funcționează. Câștigarea Cupei României înseamnă un bonus substanțial pentru jucători, dar mă mai gândesc dacă dau prime doar pentru partida cu Steaua", a spus Ionuț Negoiță la DigiSport.

Meciul Steaua - Dinamo, din returul semifinalei Cupei României, va avea loc miercuri, de la ora 21:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur scorul a fost 0-0.

 

"Noi nu am renunțat la lupta pentru locul doi. Ne vom juca șansele și vom încerca să obținem un loc cât mai bun. Vom juca sâ câștigăm toate meciurile, iar cine câștigă campionatul este treaba celorlalte echipe" Ionuț Negoiță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.