Cupa Romaniei

Probleme de lot pentru Steaua înainte de derby: "E foarte greu să lucrezi după un asemenea eșec"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 April 2016

Antrenorul Stelei  se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu Dinamo din semifinalele Cupei, mai mulți jucători acuzând dureri după meciul cu Astra din play-off.

"Mâine avem un meci foarte important. Venim după un 0-0 în tur. Nu cred că va conta numele jucătorilor care vor intra pe teren. Deocamdată avem anumite probleme cu anumiți jucători, vom vedea după antrenament ce jucători vor intra. Anumiți jucători au acuzat dureri după meciul cu Astra", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Dinamo.

Tehnicianul a identificat și momentul care a schimbat soarta partidei de la Giurgiu, unde steliștii au fost învinși de Astra, 0-2.

"Este foarte greu să lucrezi după un asemenea eșec. Au fost mulți jucători care nu s-au ridicat la nivelul meciului cu Astra. Nu trebuia să avem acea greșeală în minutul 44, unde le-am făcut cadou un 11 metri. N-a fost un joc foartet bun nici din partea noastră, nici din partea lor, nu au fost ocazii foarte mari, dar dacă eram mai atenți și nu le făceam cadou acel 11 metri, meciul ar fi luat o alta direcție.

Cred că trebuie mult mai multă concentrare. Jucătorii trebuie să înțeleagă că un meci cu Dinamo contează foarte mult pentru toată lumea. Poate din partea unor jucători este mai multă determinare decât ar trebui să fie", a adăugat Reghecampf.

Steaua și Dinamo joacă miercuri pe Arena Națională, de la ora 21:30, meciul retur din semifinalele Cupei României.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.