Tenis

Cel mai nebun jucător de la București, eliminat în primul tur la BRD Năstase-Țiriac Open! Surpriză imensă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 aprilie 2016

Surpriză mare la BRD Năstase-Țiriac Open, unde Marcos Baghdatis, favoritul numărul 5, a părăsit turneul încă din primul tur.

Cipriotul a fost învins de Marco Cecchinato, numărul 99 ATP, în puțin peste o oră de joc, 6-2, 6-4. După pierderea primului set, Baghdatis a pus în permanență presiune pe serviciul adversarului său, însă a irosit patru mingi de break. Italianul a profitat și, la 5-4, a convertit prima șansă ivită pentru a câștiga meciul.

Nici Paul-Henri Mathieu, favoritul numărul 8, nu a prins o zi mai reușită, fiind eliminat în 3 seturi de Radu Albot, 6-7(0), 6-2, 1-6. Francezul a ratat două mingi de break în primul set, după care a cedat la 0 în tie-break. A dominat autoritar actul secund, însă oboseala acumulată și-a spus cuvântul în decisiv, când Albot s-a distanțat rapid la 5-0 și a închis mai apoi meciul.

Ceilalți doi favoriți de pe tabloul principal intrați în joc astăzi, Paolo Lorenzi și Lucas Pouille, s-au calificat fără mari emoții în turul 2. Cei doi și-au depășit adversarii, Diego Schwartzman, respectiv Dusan Lajovici, cu același scor, 6-3, 6-4.

Fernando Verdasco, favoritul publicului la Arenele BNR, a trecut și el mai departe, după ce un meci-maraton cu Aldin Sektici, jucător venit din calificări, 6-7(5), 6-1, 7-5. Ibericul a întors soarta partidei după pierderea primului set, având nevoie de două ore și 35 de minute pentru a se impune.

Tot astăzi s-au calificat în turul doi și Daniel Gimeno-Traver, 3-6, 6-4, 6-4 cu Adrian Mannarino, Robin Haase, 7-6(4), 6-4 cu Andrea Arnaboldi, și Illya Marchenko, 6-4, 4-6, 6-4 cu Dudi Sela.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.