Cupa Romaniei

EXCLUSIV Nici măcar la TV nu vor vedea Derby-ul! Decizie incredibilă a ultrașilor steliști

Articol de Sebastian Culea  —  Wednesday, 20 April 2016

Steaua și Dinamo vor juca în această seară, de la ora 21:30, în semifinalele Cupei României, însă roș-albaștrii nu vor avea din nou ajutorul galeriei.

De data aceasta, partea dură a galeriei steliste a ales să închirieze autocare și să plece în Bulgaria la meciul semifinalele Cupei dintre ȚSKA Sofia și Beroe. Aproximativ o sută de ultrași din peluza Sud au ales această variantă, iar alți câțiva au plecat cu avionul.

Dacă până acum susțineau campioana României din tribune, acum suporterii nu vor putea vedea echipa nici la televizor, deoarece meciul din Bulgaria se va termina la 21:45.

GALERIE NOUĂ

În altă ordine de idei, noua galerie a Stelei înființată cu puțin timp în urmă, "Old Fans", a anunțat că-și va face apariția într-un număr de peste 50 de persoane.

"Lumea trebuie să știe că suntem o galerie nou formată și avem doar gânduri bune. Lumea trebuie să creadă în noi", a declarat o persoană din rândul celor de la Old Fans.

Steaua și Dinamo se întâlnesc în manșa retur a semifinalelor Cupei României, azi, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Pro tv și în format liveTEXT pe GSP.ro. Cele două echipe au remizat în tur, scor 0-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.