Cupa Romaniei

Gigi Becali face un anunț sumbru după un sezon dezamăgitor pentru Steaua: "Insolvența și falimentul! Credeți că glumesc?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 aprilie 2016

Gigi Becali e dezamăgit după 2-2 cu Dinamo, partidă la finalul căreia echipa din Ștefan cel Mare s-a calificat în finala Cupei României. În tur a fost 0-0. 

"Noi nu suntem încă o echipă mare. Nu o spun la supărare. Dar așa este. O echipă mare știe să țină de minge când e în avantaj. Se distrează și pasează când conduce. Nu vreau să zic de arbitraj nimic. Dar domnul Balaj nu a dat nimic la vreo 3 faulturi la Adi Popa. El vrea să se dea mai mare decât e.

Are o dușmănie pe Steaua de ani și ani. Treaba lui. Dacă sunt faulturi clare, păi, dă-le! De ce nu le vezi pe astea. Bourceanu nu trebuia să facă ce a făcut, mai ales că e un jucător cu experiență. Nu mai e diferența de valoare între Steaua și Dinamo.

Plus că au un al 12-lea jucător, pe Rednic, care a luat niște jucători de nu știu unde și i-a pus și joacă bine. Acum cumpăr ca să și vând. Am investit și uite în cine, Stanciu, Varela, Momcilovici, Enache, toți îmi plac și voi lua bani pe ei. Nu sunt pierduți banii ăștia.

Depinde de foarte mulți factori dacă vom vinde jucători. Fără Liga Campionilor sau Europa League nu vom mai avea decât două variante: insolvența și falimentul. Credeți că glumesc? Păi, ce, ne batem joc de bani? Oamenii se distrează la fotbal, dar eu sunt singurul nebun și prost care dă bani.

Dacă eu mă las și renunț la fotbal, nu va mai fi fotbal în România, doar ca pe vremuri. Campioana o să mai joace în Europa, atât. Eu am ținut flacăra fotbalul românesc", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.