Cupa Romaniei

Inspirat de un star francez » Cine e jucătorul care îl influențează pe Ekeng, autorul supergolului din meciul cu Steaua

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 22 aprilie 2016

Ekeng a înscris un supergol în ultimul Derby de România și a mărturisit că starul francez are o influență asupra sa.

Patrick Claude Ekeng Ekeng a lovit mingea extraordinar și balonul s-a dus teleghidat în plasa porții steliste de la 30 de metri. Dinamo egala la 1, iar fotbalistul înscria primul său gol în tricoul "câinilor".

"Chiar și mie mi se pare fabulos golul. Am mai avut o reușită oarecum asemănătoare într-un meci în Cupa Africii. Nu marchez frecvent, dar de acum voi încerca să trag mai des la poartă. Mă inspiră Pogba, starul lui Juve, îmi place mult ca stil și încerc să fac lucrurile în același fel. Mă bucur mai mult că am ajutat echipa să facă o performanță deosebită. Iubesc fanii lui Dinamo, te împing de la spate", a comentat camerunezul de 26 de ani pentru Gazeta Sporturilor.

Mircea Rednic a avut o reacție sinceră: "Dumnezeu mi l-a pus titular pe Ekeng!". Africanul trebuia să fie doar rezervă, miercuri noapte, însă accidentarea de ultimă oră a lui Paul Anton l-a impus în primul "11". Și Ekeng a fost decisiv.

2012este anul în care Dinamo a ajuns ultima oară în finala Cupei României și a câștigat-o în dauna Rapidului (1-0), prin reușita lui Scarlatache

6.000 €este salariul lunar al africanului

18 lunitrecuseră de la precedentul gol al lui Ekeng Ekeng, în La Liga, pe când era la Cordoba, contra lui Getafe (1-1)

Alte știri despre Dinamo:

Au depus apel

Dinamoviștii nu renunță la gândul de a juca în cupele europene încă din această vară. Ei au depus apel la decizia Comisiei de Licențiere a FRF, care susține că roș-albii nu ar trebui să joace din viitorul sezon în cupele continentale, ci să mai aștepte o ediție. De-abia după ce vor trece prin toate comisiile interne, "câinii" au de gând să-și caute dreptatea și la TAS.

Filip stă 10 zile, Anton și Eric OK

Steliano Filip va absenta între 7 și 10 zile de la antrenamentele echipei, în urma loviturii primite de la Chipciu în osul bazinului. Dinamoviștii îi pot lua însă în considerare pentru meciul cu Pandurii, de la Severin, pe Paul Anton și pe Eric Bicfalvi.

Cei doi n-au jucat contra Stelei întrucât nu erau sută la sută recuperați după probleme medicale, iar "Puriul" a decis să nu mai riște cu fotbaliști incerți.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.