Tenis

Ce urmează pentru Simona Halep » Trei turnee la care are șansa să repare sezonul slab

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 aprilie 2016

Simona Halep, locul 6 WTA, a fost învinsă categoric în turul II al turneului de la Stuttgart de Laura Siegemund, locul 71 WTA, scor 1-6, 2-6.

După această eliminare, pentru Simona Halep urmează un program dificil, cu turnee importante, culminând cu Roland Garros, turneul său preferat.

"Trebuie să îmi iau câteva zile libere pentru a mă relaxa și pentru a îmi reveni. Vreau să dorm mult! După aceea voi merge la Madrid, așa cum e programul normal" Simona Halep, potrivit ziare.com

La finalul acestei luni, Halep va merge la Madrid, pentru turneul lui Ion Țiriac, care se dispută între 30 aprilie și 7 mai. Simona a ajuns în finala turneului în 2014, dar anul trecut a pierdut dezamăgitor în turul 1, în fața lui Alize Cornet.

În mai, Halep va participa cel mai probabil și la turneul de la Roma, desfășurat între 9 și 21. Anul trecut, Simona a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de Carla Suarez Navarro.

Finalul lunii mai va aduce pentru Simona cel mai important turneu: Roland Garros, competiția pe care a câștigat-o la juniori. În 2014, Halep a pierdut finala în fața Mariei Șarapova, iar în 2015 a fost eliminată în turul II. Acum, Halep are șansa să câștige pentru prima dată un Grand Slam.

În acest moment, Halep este pe locul 7 WTA, dar poate fi depășită de Roberta Vinci, dacă aceasta se califică în semifinalele turneului de la Stuttgart.

Citește și: Probleme pentru Halep » Simona va cădea în clasamentul WTA după eliminarea de la Stuttgart

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.