Liga 1

Propunere pentru patronul Stelei făcută de o glorie: "Eu i-am sugerat domnului Becali să facă așa cu jucătorii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 April 2016

Adrian Bumbescu, fostul fundaș central al Stelei din perioada 1984-1992, i-a propus lui Gigi Becali să le micșoreze salariile jucătorilor, dar să le crească primele pentru a-i motiva.

"Te bazezi pe niște jucători care au foarte mulți bani pe lună. Eu i-am sugerat domnului Becali salarii mai mici și prime mai mari, așa joci, nu joci, știi că ai o sumă acolo.

Jocul Stelei a cam lăsat de dorit la meciul cu Astra. Trebuie făcut ceva, sunt jucători valoroși toți trag să ia titlul, vor să fie selectionați pentru Campionatul European, să îi vadă Iordănescu și secunzii lui. Se vede o ruptură mare la mijloc unde Bourceanu și Pintilii nu sunt la valoarea lor. Acolo este marea ruptură", a spus Adrian Bumbescu la Dolcesport.

Steaua a fost eliminată în semifinalele Cupei României de Dinamo, iar în campionat mai are doar 1% șanse să triumfe, fiind la 6 puncte în spatele Astrei, cu 3 etape înainte de final. Singurul trofeu pentru care se mai luptă roș-albaștrii este Cupa Ligii, unde vor întâlni în finală Concordia Chiajna.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.