Stranieri

Pantilimon își laudă antrenorul: "A realizat lucruri formidabile" » Îl compară cu Ranieri și Pochettino

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 aprilie 2016

Costel Pantilimon l-a lăudat pe Quique Sanchez Flores, antrenorul său de la Watford, pe care-l consideră unul dintre managerii anului în Premier League.

Sanchez Flores a ajuns la Watford în vară și a asigurat salvarea echipei de la retrogradare cu patru etape înainte de final. În opinia lui Pantilimon, Sanchez Flores e la fel de valoros precum Ranieri (Leicester), Pochettino (Tottenham) și Eddie Howe (Bournemouth).

"Nu văd de ce să nu fie menţionat printre ceilalţi. A realizat lucruri formidabile cu această echipă. Pentru un prim an în Premier League, noi am obţinut rezultate formidabile şi suntem într-o poziţie bună. Şi calificarea în semifinalele Cupei Angliei e o realizare remarcabilă. E un moment foarte bun pentru toată lumea", a spus Pantilimon pentru The Evening Standard.

"Eu am venit la mijlocul sezonului, dar am văzut filosofia pe care încearcă s-o introducă şi care-mi place. E puţin diferit faţă de ceilalţi antrenori pe care i-am avut. Îmi place cum gândeşte şi pregăteşte meciurile. Are un stil relaxat şi apreciez asta. Nu e dintre cei care strigă şi se agită. E un timp simpatic" Costel Pantilimon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.