Liga 1

"Ars" la buzunar cu 5.000 euro! S-a certat cu antrenorul și a rămas fără salariu

Mihalache joacă la Iași din iunie 2013

Articol de Iulia Iordache  —  Sunday 24th of April 2016 12:00

Mihalache s-a certat cu Napoli și a fost amendat cu salariul pe mai bine de o lună.

Ovidiu Mihalache a refuzat să facă deplasarea la Cluj pentru meciul de astăzi, împotriva celor de la CFR, după ce a avut o dispută dură cu Nicolo Napoli. Totul a început de la partida de luni, 0-0 cu ACS Poli, când antrenorul italian a preferat să nu îl folosească deloc pe fundașul de 31 de ani, iar fotbalistul i-a reproșat acest lucru de față cu toți colegii, în vestiar.

După ședința de pregătire de vineri, Mihalache a refuzat să meargă la conferință alături de Napoli și a transmis conducerii că nu va merge la Cluj. Deși inițial șefii lui CSMS au anunțat că Ovidiu va lipsi din motive personale, ieri președintele Florin Prunea a făcut public conflictul.

"Mihalache a refuzat să meargă la Cluj cu echipa. E un incident grav, care va genera cea mai mare amendă din istoria clubului. Îl pun și pe lista de transferări. Va pleca însă de la Iași doar atunci când va găsi un club care să plătească pe el 500.000 de euro!", a spus Prunea la DigiSport.

Surse autorizate susțin că amenda va fi de 5.000 de euro, în condițiile în care stoperul ieșenilor are un contract lunar în valoare de 4.000 euro.

31de meciuri a bifat Mihalache pentru CSMS Iași în acest sezon, în toate competițiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.