Campionate

Ranieri s-a descătușat înaintea meciului cu Swansea: ”Suntem în Ligă, omule! Dilli ding, dilly dong!”

Ranieri a anunțat că va schimba strategia, pentru că golgeterul Vardy va fi suspendat cel puțin 2 meciuri

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday 24th of April 2016 12:00

Claudio Ranieri, managerul lui Leicester, a vorbit prima oară și despre titlu, transmițând rivalului Pochettino: "Stai calm, Mauricio!"

Claudio Ranieri a intrat în febra finalului de sezon. Italianul a fost mai efervescent ca niciodată la conferința de presă dinaintea meciului cu Swansea, oferind un show demn de Oscar. Managerul liderului a rostit în premieră cuvântul titlu, abia după etapa a 34-a!, uimindu-i pe reporterii englezi.

Provocat să vorbească despre șansele "vulpilor" la titlu, Ranieri a erupt ca o șampanie: "Suntem în Ligă, omule! Dilli ding, dilly dong! E fantastic, teribil... Felicitări proprietarilor, fanilor, jucătorilor, staffului și tuturor celor implicați. Nu-mi vine să cred ce-am realizat. E o performanță incredibilă. Acum ne vom concentra pe încercarea de a câștiga campionatul. Doar acest lucru ne-a rămas".

Italianul și-a încheiat delicios discursul: "Am 79 de puncte, dar nu-s de ajuns. Trebuie să luptăm mai mult. Eu sunt un tip pozitiv și mereu am încredere. Dacă Tottenham ne depășește, îi spun felicitări. Prefer să fiu însă cu 5 puncte deasupra. Am un mesaj pentru rivali. Mauricio, stai calm!".

"Echipele de top vor veni aici cu o mare provocare. Sunt foarte mândru și fericit pentru această performanță extraordinară"
Claudio Ranieri, manager Leicester

5 punctee avansul la șefie al lui Leicester față de Tottenham, cu 360 de minute înaintea finalului din Premier League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.