Liga 1

Edi Iordănescu îi răspunde lui Reghecampf: "Probabil visează urât seara"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 April 2016

Antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Edward Iordănescu, a răspuns acuzațiilor lansate de Laurențiu Reghecampf la finalul meciului câștigat de Steaua în fața Viitorului (3-0).

Antrenorul Stelei a susținut că tehnicianul gorjenilor nu a fost sancționat pentru că a vorbit cu jucătorii la pauză, deși era suspendat.

"Probabil visează urât seara cu E. Iordanescu și Pandurii. Vreau să cred că la baza declarațiilor lui de după jocul cu Viitorul, stă un joc, altfel încep să cred că trăiește într-o lume paralelă pentru că afirmațiile lui nu pot să le cataloghez decât ca niște inepții.

Eu îi propun să ne respectăm mai mult, să ne vedem fiecare de munca lui și să nu uite că ar trebui să fie mai recunoscător ''Pandurilor'', pentru că dacă nu era Pandurii, Astra era de mult campioană. Pandurii a jucat de trei ori cu Astra în acest sezon, adică au fost puse în joc nouă puncte, din care Astra a caștigat doar două. Au fost două egaluri și o victorie pentru Pandurii!! Și mă opresc aici pentru că educația m-ar condamna dacș aș continua", a scris Edi iordănescu pe facebook.

Postarea integrală:

"Știți foarte bine că Edi Iordănescu dădea indicații echipei când era suspendat și văd că nimeni nu se sesizează. Suntem vânați! Edi a greșit foarte grav și nimeni nu se sesizează"Laurențiu Reghecampf

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.