Liga 1

Becali renunță la FCSB! Schimbare majoră anunțată de patron

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 April 2016

Negocierile dintre reprezentanții CSA și cei ai FCSB nu au avansat deloc în ultima vreme, iar Gigi Becali a anunțat la finalul meciului cu Viitorul că a înregistrat o nouă marcă la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

"Am fost la OSIM şi am înregistrat o nouă marcă! Am scris "Fotbal", sus, mare, iar dedesubt "Steaua", mai mic. Aşa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi "Fotbal Steaua", că fotbal facem!", a declarat patronul echipei la finalul meciului cu Viitorul, citat de Digisport.

În luna decembrie a anului trecut, Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii la nivelul ministerului care va analiza demersurile CSA Steaua în relația cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, și care va propune măsurile ce vor fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii Steaua și a stadionului.

cum s-a ajuns aici?

În 2014, CSA a câștigat în instanță drepturile asupra siglei utilizate de echipa patronată de Gigi Becali și a înregistrat la OSIM denumirile "Steaua București" și "Steaua", astfel că echipa de fotbal și-a schimbat denumirea în Fotbal Club Steaua București - FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.