Liga 1

Rednic e muțumit cu 0-0, dar își "urechează" un fotbalist » Pe ce jucător a pus ochii, ce zice de prelungire

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 April 2016

Mircea Rednic se mulțumește cu remiza de pe terenul celor de la Pandurii, scor 0-0. Antrenorul "câinilor" a pus ochii pe Mihai Răduț și nu ascunde că și-l dorește din vară la Dinamo. 

"Trebuie să fim mulțumiți cu acest rezultat având în vedere că am jucat și la mijlocul săptămânii cu Steaua și cu un om mai puțin 20 de minute. Avem și vreo șase ore pe poponeață, pe drum. Ne-am apărat foarte bine, nici ei n-au avut ocazii, nici noi n-am avut ocazii. Nu-i ușor în 10 oameni.

Luptăm pentru fiecare meci. Pandurii joacă la Steaua, noi la Astra. Mai sunt două meciuri și vrem maximum de puncte. Suporterii nu ne cer să ne dăm la o parte, ei vor doar să batem Steaua. Cine a lansat aceste lucruri a spus o minciună. Eu vreau să bat Astra, pentru că așa am șanse la locul 3. 

Speranța moare ultima cu privire la cupele europene. E păcat, dar așa ne place nouă să mai cheltuim bani și acolo, așa și cu Arena Națională s-au pierdut sute de mii de euro, așa și acum.  

Pandurii are jucători foarte buni, stăm la cotitură, nu vorbesc acum, după urmatoarele două meciuri discutăm. Pe Răduț îl apreciez foarte mult, mi-aș dori un jucător ca el la mine în echipă", a zis Rednic la Digi. 

...despre cartonașul roșu al lui Kortzorg: "Următoarea schimbare era a lui. Nu înțeleg de ce a făcut acel fault. La experiența lui nu avea voie să facă așa ceva. Trebuie să fim mai atenți". 

...despre prelungire: "Cred că saptămâna asta semnez! Să vedem. Toate bune și frumoase până la semnatură", a zis Rednic la Dolce.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.