Liga 1

După eliminarea din Cupă și cu șanse minime la titlu, steliștii nu regretă nimic: "Am făcut ce trebuia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 aprilie 2016

Laurențiu Reghecampf a declarat că nu regretă investițiile pe care le-a făcut în această iarnă, deși Steaua a ratat calificarea în finala Cupei României și are șanse minime de a lua titlul și a vorbit despre situația în care era Steaua în momentul revenirii sale.

"Am făcut ce trebuia, am adus jucători pe care îi cunoșteam pentru a nu avea parte de surprize. Ne-am dorit fotbaliști care să intre rapid în circuit, să ne ajute să avem un grup puternic. În mare, am reușit. Anumiți jucători s-au accidentat și apoi nu au atins nivelul maxim. Asta se poate întâmpla, dar nu regret nimic din ce am făcut în iarnă.

Când am ajuns la Steaua, Steaua era într-o situație delicată, cred că am reușit să recuperăm foarte multe puncte. Trebuie să vedem ce facem de la anul și sunt sigur că echipa va arăta mult mai bine în sezonul următor", a spus Reghe la televiziunea sportro.

Ciprian Marica a semnat cu roș-albaștrii în speranța că selecționerul îl va convoca la EURO, însă accidentările l-au ținut pe atacant departe de teren.

"Marica este dezamăgit, orice jucător care se gândește la Campionatul European și are asemenea accidentări este normal să fie dezamăgit. Dar este un jucător cu experiență și trebuie să treacă de aceste momente", a adăugat antrenorul Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.