Liga 1

UPDATE Șoc la FC Voluntari! Ganea a fost demis după al 3-lea eșec la rând! Cine se va ocupa de echipă + reacția lui Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 aprilie 2016

UPDATE 23:15

"Nu eu l-am demis. Consiliul de Administrație a decis. Mie îmi pare rău de Ganea. Dacă spun că nu era nevoie de schimbare, supăr Consilul de Administrație. Dacă spun că era nevoie de schimbare, îl supăr pe Ganea", a spus Dumitru Dragomir, președintele de onoare al celor de la FC Voluntari.

update 20:30

Ganea a fost demis de la Voluntari din cauza rezultatelor slabe, anunță Digi, care precizează că de echipă se vor ocupa Dinu Todoran și Yuksel Yesilova.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Deși a avut un start excelent pe banca celor de la Voluntari, Ionel Ganea a șters cu buretele tot ce a făcut bun, după ultimele rezultate

Cele 3 înfrângeri consecutive în Liga 1 l-au convins pe Dumitru Dragomir că este nevoie de o schimbare pentru ca echipa să nu retrogradeze.

Ilfovenii au pierdut cu 1-2 meciurile împotriva contracandidatelor la retrogradare, ACS Poli și Concordia Chiajna, iar eșecul de azi cu CS U Craiova (0-2) i-ar putea fi fatal lui Ganea.

Principalul nume de pe lista lui Dragomir ar fi Claudiu Niculescu, tehnician care e apreciat de fostul șef de la LPF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.