Liga 1

Tot Becali e de vină! Suporterii îl văd responsabil pentru sezonul ratat pe patronul Stelei

Vremurile când Becali era pe placul suporterilor au apus

Articol de Iulia Iordache  —  Tuesday 26th of April 2016 12:00

Steaua a consumat cei mai mulți bani din toată competiția. Cu toate acestea, suporterii cred că patronul e responsabil de sezonul ratat, nu antrenorii sau jucătorii.

Becali a cheltuit în acest sezon cei mai mulți bani dintre toți acționarii din Liga 1. Consumul nu-l ajută însă să-și amelioreze imaginea în fața steliștilor. Într-un sondaj pe GSP.RO, patronul e considerat principal responsabil de stagiunea modestă pe care o parcurge campioana en titre.

Steaua mai are șanse bune pentru Cupa Ligii, un trofeu minor, al treilea ca importanță în România. Titlul e ca și pierdut, iar din Cupa României a fost eliminată tocmai într-un duel cu rivala Dinamo.
Pe gsp.ro votaseră 54.000 de persoane până aseară. "Cine este de vină pentru sezonul slab al Stelei?" a fost întrebarea. 37 la sută l-au desemnat pe Becali.

Surprinzător, antrenorul în exercițiu, Reghecampf, e acuzat mai tare decât predecesorul Rădoi, chiar dacă în momentul în care a fost demis Mirel situația echipei era chiar mai proastă în clasament.

Campioana ajunsese să-și pună problema dacă va mai prinde play-off-ul. Condusă de Rădoi, echipa a ieșit din Champions League, învinsă de Partizan Belgrad, și apoi a părăsit și Europa League, scoasă de Rosenborg. Prima absență din grupele cupelor europene după 11 ani de calificări!

"Reghecampf a făcut ce se putea face. În primul mandat a avut mai mare succes fiindcă a luat echipa din vară, nu pe parcurs, ca acum. De data asta a reparat cât s-a putut, dar e greu cu atâția jucători noi"
Vasile Miriuță, la DigiSport

Cine este de vină pentru sezonul slab al Stelei?

Gigi Becali  37%
Reghecampf 24%
Rădoi 18%
Jucătorii 13%
Lipsa suporterilor de pe stadion 8%
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.