Campionate

Atenție la nebunii care lovesc pe la spate! Scene șocante în Turcia. Arbitru adițional atacat de un huligan

Ultrasul îl lovește cu brutalitate pe "adițional", deși e placat de un steward

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday 26th of April 2016 12:00

Un fan radical al Trabzonspor l-a atacat pe arbitrul adițional Volkan Bayarslan în prelungirile meciului cu Fenerbahce.

Rivalitatea Trabzon - Fener e cunoscută. Pe 4 aprilie 2015, ultrașii "tigrilor" le-au pregătit o ambuscadă galben-albaștrilor, atacându-le autocarul pe un viaduct cu arme de vânătoare.

Au vrut să ucidă șoferul pentru ca vehiculul să se răstoarne cu tot cu jucători în Marea Neagră! Și l-au nimerit în cap pe driver. Dar prezența de spirit a unui agent de securitate, care a apăsat imediat frâna și a tras bus-ul pe dreapta, a salvat întreaga echipă.

Agresorul are 17 ani!

Duminică seară, un an mai târziu, suporterii extremiști ai lui Trabzon n-au suportat să-și vadă favoriții spulberați de Fenerbahce. Și s-au răzbunat pe un arbitru.

Era 0-4 în acel minut 90+1 când huliganul din peluză, un adolescent de 17 ani, a pătruns pe gazon depășind "zidul" de polițiști care ar fi trebuit să protejeze terenul în fața furiei galeriei. Fanul l-a atacat din spate pe "adiționalul" Volkan Bayarslan. L-a izbit cu genunchiul din săritură, trântindu-l la pământ.

Apoi, l-a lovit cu picioarele și pumnii. După cinci secunde, stewarzii și polițiștii au reușit să-l captureze pe agresor. Căruia i s-a deschis deja dosar penal. Și va fi judecat pentru vătămare corporală. Partida nu mai interesa pe nimeni. A fost suspendată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.