Liga 1

Jucătorii de la ASA, criticați după meciul cu Astra » Ivan Gonzalez este ironizat după eroare: "A vrut cu orice preț să facă fault"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 April 2016

Dinu Gheorghe a comentat evoluția celor de la ASA din meciul cu Astra, scor 1-4, și l-a criticat pe Ivan Gonzalez, cel care a făcut penalty la golul de 1-0 al giurgiuvenilor.

"Jocul era clar. Nu ne puteam aștepta la mai mult din partea celor de la ASA. Astra este mult mai bună și este diferență de clasă. Ce să poată să facă cei de la ASA? Astra a fost mult mai motivată.

Cel care l-a faultat pe Alibec (n.r. Ivan Gonzalez) este mai gras ca el. Este penalty clar. Se vede că este contact. A vrut cu orice preț să facă fault. Dacă nu cădea, îl mai lovea o dată și încă o dată și încă o dată. Mi-e și rușine să vorbesc", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport

Astra mai are nevoie de un singur punct pentru a fi campioană. Astra mai are de jucat cu Dinamo acasă și cu Pandurii în deplasare, iar Steaua cu Pandurii acasă și la ASA Târgu Mureș.

Citește și: MM Stoica, reacție dură în timpul meciului ASA - Astra: "Să-i explice și lui cineva!"

Citește și: Faze controversate la ASA - Astra » Mureșenii au contestat penalty-ul acordat la faultul asupra lui Alibec + henț făcut de Lovin în careu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.