Liga 1

Explicații penibile ale oficialilor Astrei după ce Șumudică a făcut iar gesturi obscene! Cum răspund acuzelor de blat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 aprilie 2016

Preşedintele clubului Astra, Dani Coman, a explicat motivul pentru care Marius Şumudică a făcut semne obscene la adresa spectatorilor. Acesta a găsit o explicație pentru acest lucru. 

"El a zis: «de ce îmi arătaţi 'aşa' când eu v-am aplaudat?» Uitaţi-vă şi analizaţi mimica feţei. Nu a greşit, nu a făcut semne obscene, i-a întrebat de ce îi arată... dacă el îi aplaudă. Pentru că el când a intrat pe teren i-a aplaudat.

Sunt răutăţi ale oamenilor care tot timpul încearcă să dea ba în Şumi, ba în club, dar nu suntem vulnerabili din niciun punct de vedere. O să-i cumpăr nişte mănuşi de box la meciuri", a spus, marţi, Coman, la Digi Sport.

...despre acuzele de blat din partea Stelei: "Analizaţi şi evoluţia jucătorilor de la Viitorul, vă dau un exemplu, ultimul meci al Stelei şi uitaţi-vă la golurile primite. Aşa putem să facem speculaţii la fiecare meci. Este absolut normal ca un jucător să greşească, altfel dacă toţi jucătorii ar juca bine nu s-ar mai înscrie goluri. Nu mai suntem acum 30 de ani când se făceau aranjamente pe o sticlă de vin. Nu-şi mai permite nimeni să facă astfel de lucruri. Sunt oameni la puşcărie şi oameni care nu-şi mai riscă libertatea pentru nimic", a declarat Coman.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.