Liga 2

Răzbunarea Olguței » Primarul Craiovei vrea 9 milioane de euro de la Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 aprilie 2016

Olguța Vasilescu a depus la începutul lunii o expertiză la Tribunalul Brașov, în dosarul falimentului FC U Craiova, prin care solicită despăgubiri de 9 milioane de euro!

Primarul Craiovei susține că echipa a rămas datoare pentru cele 47 de luni (2010 - 2013) în care a evoluat pe arena "Ion Oblemenco" fără să fi avut dreptul, scrie editie.ro.

"După ce a “înjunghiat mortal” Universitatea Craiova în 2013 şi a şantajat prin toate mijloacele acţionarii Fotbal Club U Craiova SA să cedeze, iniţial clubul şi ulterior brandul Universitatea Craiova, acum vrea 9 milioane de EURO. 

În schimb, de la clubul infiinţat de ea cu Sandu Mircea, Pavel Badea şi excrocul de la ANRP, Rotaru Mihai, nu numai că nu a cerut vreun leu, dar a şi dat câteva milioane bune din banii craiovenilor, bani ce reprezintă contravaloarea utilităţilor şi impozitelor care au fost suportate de către municipalitate.

Rămâne de văzut ce va hotărî Tribunalul Braşov, instanţa unde Olguţa şi Rotaru au obţinut cam tot ce au vrut de la judecătoarea Simona Conţ, un magistrat care în prezent face obiectul unei anchete DNA", notează ziarul lui Mititelu în articolul în care e prezentată informația. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.