Campionate

Minge de ghem, set, meci și titlu! Leicester poate deveni campioană duminică la Manchester

Dawson, numărul 25, egalează pentru WBA pe White Hart Lane

Articol de Aurelian Botezatu  —  Wednesday 27th of April 2016 12:00

Leicester poate profita duminică, la Manchester, de ajutorul oferit de WBA, care a ținut-o în șah pe Tottenham (1-1).

Lupta pentru titlu în Anglia s-ar putea tranșa mai repede decât era de așteptat. Mai precis duminică, la Manchester. Dacă liderul Leicester câștigă în fața lui United, pe Old Trafford, e campioană indiferent ce se va întâmpla în ultimele două etape ale sezonului.

7 puncte distanță

Și totul mulțumită lui West Bromwich Albion. Luni seară, fosta echipă a lui Gabi Tamaș i-a pus o "piedică" urâtă lui Tottenham, locul 2, smulgându-i o remiză neașteptată chiar la Londra (1-1). Rezultat în urma căruia Spurs au rămas la 7 puncte în urma "vulpilor".

Goluri pentru trei echipe

Omul serii pe White Hart Lane a fost Craig Dawson. Fundașul lui WBA a înscris ambele goluri ale partidei. Mai întâi în proprie poartă (33), iar pe final în cea bună (73). O reușită care-o aduce acum pe Leicester în fața unei mingi de ghem, set, meci și titlu!

Încă un meci fără Vardy!

Eliminat contra lui West Ham (2-2), acum două etape, golgeterul lui Leicester, Vardy, a bifat deja o etapă de suspendare, în week-end, cu Swansea (4-0). Iar Federația i-a mai adăugat ieri una, pe care-o va efectua duminică, pe Old Trafford, cu Man. United. Vardy, 22 de goluri în acest sezon, a fost amendat și cu 12.500 de euro.

A lovit cu pumnul

Dele Alli riscă să rateze ultimele 3 etape ale stagiunii. În prima repriză a meciului cu WBA, mijlocașul lui Tottenham și-a lovit adversarul direct, pe Claudio Yacob, cu pumnul în stomac. Arbitrul n-a văzut și n-a sancționat în niciun fel incidentul, ci doar i-a despărțit pe cei doi, iar Federația l-ar putea suspenda pe Alli 3 meciuri.

Câștigă și Tom Hanks?

Cunoscutul actor american Tom Hanks, fan Aston Villa, i-a mărturisit unui reporter că la începutul sezonului a pariat 100 de lire sterline că Leicester ia titlul. Potrivit tabloidului The Sun, Hanks ar urma să câștige 500.000 de lire sterline, în condițiile în care cota "vulpilor" a fost de 5000:1.

PROGRAM: Ultima sută de metri

LEICESTER 76p TOTTENHAM 69p
Data Adversar Data Adversar
1 mai Man. United (d) 2 mai Chelsea (d)
7 mai Everton (a) 8 mai Southampton (a)
15 mai Chelsea (d) 15 mai Newcastle (d)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.