Liga 1

Marica vorbește despre plecarea lui Stanciu de la Steaua: "Cine te mai ia dacă joci prost la o echipă de pluton?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 aprilie 2016

Nicușor Stanciu este cel mai în formă jucător de la Steaua și a atras atenția mai multor cluburi din străinătate.

Mijlocașul de 22 de ani ar putea pleca în vară, iar Ciprian Marica a vorbit despre transferul acestuia și a spus că jucătorul ar trebui să plece la o echipă mare.

"Pentru un jucător, prioritar este să te duci la o echipă la care să joci, dar nimeni nu îți garantează asta. Cu cât echipa e mai mare, cu atât ai şanse mai mici să evoluezi des. Tentaţia e mare să te duci la o formaţie mare, mai ales când se discută de Milan.

E firesc să vrei să mergi la o formaţie uriaşă. Dacă nu reuşeşti acolo, îți poţi găsi un alt angajament la o formaţie bună. Dacă te duci la o formaţie de pluton, cine să te mai ia dacă nu dai randament? Te întorci acasă", a spus Marica la DigiSport.

2.500.000 €este cota luI Stanciu, potrivit transfermarkt.de

Inter Milano și AC Milan sunt primele cluburi mari care au venit după Stanciu. Granzii Italiei l-au urmărit în mai multe meciuri și ar fi oferit 4 milioane de euro, sumă pe care Becali ar fi refuzat-o.

Stanciu, pe care Becali vrea 10 milioane de euro, a jucat în acest sezon în 37 de meciuri pentru Steaua și a marcat de 14 ori, oferind si 11 pase de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.