Liga 1

Anunț surprinzător făcut de Gigi Becali » A vorbit despre FC Voluntari: "Dragomir nu mai este la echipă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 aprilie 2016

Gigi Becali declara luni că ar fi dispus să investească la FC Voluntari, dar acum spune că a glumit și anunță că Dumitru Dragomir, președintele de onoare al ilfovenilor, nu mai este la club.

"Dacă voi pleca de la Steaua, la revedere! Viața publică te duce în iad. Eu să investesc la FC Voluntari și Mitică Dragomir să râmână și să conducă pe banii mei? Păi, Dragomir nici nu mai este la echipă. Am glumit cu investiția la FC Voluntari.", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

"Aici vreau să investesc din vară! O să îi las Steaua lui Boroi, eu voi lua campionatul cu Voluntari și voi juca în Champions League" 
Gigi Becali, acum două zile

Dumitru Dragomir, numit ca președinte de onoare al celor de la FC Voluntari la începutul anului, l-a acuzat pe Becali că a contribuit la demiterea lui Ionel Ganea.

 "Gigi Becali a influențat demiterea lui Ganea. Vă spun precis asta! Rudele lui Gigi sunt în jurul echipei, iar cuvântul lui are mare influență. Ganea a vorbit urât de el la un moment dat și Gigi Becali nu l-a uitat. A fost la discuții și când eu intorsesem situația, Gigi a zis: «dați-l afară»"
Dumitru Dragomir

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.