Liga 1

Scandal la ASA? Mutu s-ar fi certat cu șefii echipei și ar fi plecat de la Târgu Mureș » Versiunea oficialilor clubului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 aprilie 2016

Dolcesport anunță azi că Adrian Mutu s-ar fi certat cu Daniel Stanciu, din cauză că oficialul i-ar fi interzis să se mai ocupe de antrenamentele lui ASA.

Aceeași sursă notează că scandalul ar fi ajuns și la urechile lui Claudiu Maior, care l-ar fi chemat pe fotbalist la o discuție. În urma acestei întrevederi, "Briliantul" ar fi decis să-și rezilieze contractul cu ASA Târgu Mureș!

Contactat telefonic de GSP.ro, Daniel Stanciu a spus că Mutu e accidentat și că nu a fost vreun conflict: "Nu e nimic adevărat. N-a fost niciun scandal. Mutu este în continuare la echipă, dar nu va juca în etapa viitoare, cu Viitorul, pentru că este accidentat."

"Domnilor, nu m-am certat cu Daniel Stanciu sau cu altcineva. Sunt accidentat și am venit la București având permisiunea clubului bineînțeles. Luni voi fi la meci alături de colegii mei"  Mutu pe o rețea de socializare

Dolce scrie că problemele lui Mutu au apărut înaintea meciului pierdut de ASA în fața Astrei, 1-4, când tehnicianul George Ciorceri le-a transmis oficialilor echipei că nu mai vrea să colaboreze cu jucătorul, iar fotbalistul a văzut meciul din tribună.

4 meciuri
a jucat Mutu pentru ASA, deși a ajuns la vicecampioana României în luna ianuarie 2016

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.