Liga 1

Dezvăluirea lui Balint despre Duckadam » Ce decizie a luat fostul portar după discuția cu Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 April 2016

Helmuth Duckadam s-a răzgândit și va merge până la urmă la festivitatea organizată de MApN și de Clubul Sportiv Steaua în cinstea împlinirii a 30 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni, pe 7 mai 1986, după ce inițial refuzase.

Gabi Balint, cel care spune că s-au făcut presiuni ca Duckadam să nu vină, a declarat că fostul portar va fi prezent la sărbătoarea organizată de MApN și CSA.

"Am aflat că va veni. Am vorbit cu comandantul clubului şi mi-a spus că e sigur că va fi prezent. El este supărat și este normal să apere clubul la care este angajat.

Ar fi mare păcat să nu vină pentru că în primul rând e întâlnirea cu foştii lui colegi. Din câte am înţeles, el a vorbit cu patronul Stelei şi acesta i-a spus «Fă cum vrei». Eu am spus mereu că CSA nu are voie să ceară desfiinţarea echipei de fotbal pentru că este continuatoarea echipei vechi", a spus Balint la DigiSport.

"Cum să merg să sărbătoresc cu Talpan, când el e împotriva echipei de fotbal pentru care eu am jucat și cu care-am câștigat acel trofeu? Cum să mă duc să mă bucur alături de ei, când ei ne doresc răul? Cum să fac eu toate astea?"Helmuth Duckadam pentru GSP

"Am citit ce-a declarat Duckadam, dar eu cred că o să vină. Ce legătură are că organizează Boroi? Păi, ce, el a câștigat trofeul ăsta pentru mine sau pentru Steaua?! Eu cred că o să fie prezent, ar fi păcat să nu fie alături de colegii lui cu care a făcut performanță la Sevilla în 1986. Dar, până la urmă, decizia îi aparține și nu am ce să fac mai mult"George Boroi, președintele CSA, pentru GSP

Citește și: Balint crede că Duckadam a fost influențat de cei de la club să nu vină la festivitatea pregătită de CSA: "E păcat, poate sărbătorim ultima dată!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.