Liga 1

VIDEO Cu biciul faci show! Botoșaniul face spectacol cu Leo Grozavu pe bancă, 4-2 cu Voluntari

Articol de Victor Vrînceanu  —  Saturday 30th of April 2016 12:00

Botoşani face spectacol de când s-a întors Leo Grozavu, recunoscut pentru metodele sale de lucru draconice. Moldovenii au marcat în ultimele două meciuri 8 goluri.

Leo Grozavu a plecat de la Botoşani pentru că jucătorii nu-i mai suportau crizele de furie şi presiunea continuă exercitată, dar până la urmă, se pare că trupa din Moldova tot cu Leo face cea mai bună pereche.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În primele meciuri de la revenirea sa pe banca tehnică, echipa a scos un egal chinuit cu CSMS Iaşi şi a fost umilită de Cluj, care i-a dat şase goluri.

Tehnicianul de 48 de ani a remediat însă sincopele din jocul moldovenilor, astfel că meciul imediat următor Botoşani a umilit Petrolul cu 4-0, iar aseară moldavii au încântat iar iubitorii fotbalului.

Sigur, şi cu ajutorul arbitrului Cătălin Popa, care i-a arătat lui Miron doar "galben" deşi acesta l-a faultat pe Adrian Bălan din poziţie de ultim apărător, iar faza cerea cartonaş "roşu".

Să vină oferta Stelei!

Botoşani a arătat un joc agresiv şi, chiar dacă a deschis scorul din penalty, după un henţ în careu al lui Filipov, Ngadeu şi compania au atacat în valuri, la rampă ieşind Matulevicius, Ivanovici şi, în special, Cabrera, care a reuşit o "doppietta". Cele două goluri marcate de argentinian au fost din nou mostră de calitate, execuţii care parcă cer o ofertă scrisă de la Steaua.

Singura fază cât de cât legată a celor de la Voluntari a fost cu un minut înainte de sfârşitul primei reprize, când Ştefănescu a marcat după o combinaţie frumoasă cu Adrian Bălan. Atât! Pancu a marcat şi el din penalty, insuficient însă pentru a schimba ceva.

"Am avut ghinion, Miron merita «roşu», am avut şi eu o bară, dacă intra golul era altceva. E vorba de ghinion aici"
Adrian Bălan, atacant Voluntari

"Am avut doar trei zile la dispoziţie să pregătim meciul, drumul a fost lung, suntem cu moralul la pământ, dar asta este, mergem înainte, ne gândim la următoarele jocuri"
Sorin Popescu, antrenor FC Voluntari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.