Liga 1

Negoiță dezvăluie ce propunere i-a făcut lui Rednic » Are antrenorul alte oferte?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 aprilie 2016

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic negociază de mai mult timp prelungirea contractului, dar până acum nu au semnat noua înțelegere.

Finanțatorul lui Dinamo a vorbit despre negocierile cu antrenorul și a dezvăluit că i-a făcut o propunere foarte avantajoasă lui Rednic, dar că este totuși un contract mai mic decât ce se oferă în alte campionate.

"Lui Rednic i-am propus un contract mult mai bun decât cel pe care îl are acum. Bineînțeles că oferta lui Dinamo nu se poate compara cu ofertele din țările arabe, China sau Rusia. Acolo sunt sume astronomice", a spus Negoiță, conform ProTV.

"Aș vrea să continuu, dar e nevoie de îndeplinirea unor condiții. Și nu mă refer la bani, la situația mea financiară. Dacă mai rămân trebuie aduși jucători. Dar fotbaliști scumpi! Eu nu rămân sau plec din cauza banilor. Nici nu mă interesează acest aspect. N-am zis că nu vreau să continuu, dar trebuie îndeplinite anumite condiții, să vedem ce să facem pentru viitor"
Mircea Rednic, în martie

"Sigur există ceva probleme. Altfel semnau! Dacă nu se semnează contractul, înseamnă că sunt ceva neînțelegeri" Florin Bratu, fost antrenor la Dinamo 2, la DigiSport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.