Liga 1

Reghecampf acuză Comisiile că îl ajută pe Edi Iordănescu: "Decizia de marți s-a dat pentru ca joi să se repare! În regulament scrie altceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 aprilie 2016

Laurențiu Reghecampf a vorbit astăzi despre decizia Comisiei de Recurs, care a ridicat joi suspendarea dictată marți împotriva lui Edi Iordănescu, antrenorul Pandurilor.

"Eu voi sta în tribuna oficială. Nu mai are rost să  mai comentăm. Marți s-a dat dat o decizie, iar joi a fost anulată. În plus, s-a dat o amendă mai mare de 20.000 de euro, pentru a se putea face recurs. Au făcut ceea ce au făcut, pentru ca joi să se poată repara.

Nu înțeleg această decizie. Eu știam că în regulament scrie că se poate anula ori amenda, ori suspendarea. Nu știam că se pot anula amândouă. Dar în România se poate orice. Asta e. Eu voi sta două etape în tribune", a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Meciul Steaua - Pandurii se va juca duminică, 1 mai, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Comisia de Recurs a anulat decizia Comisiei de Disciplină, care l-a suspendat o etapă pe Iordănescu după ce a vorbit cu jucătorii în afara stadionului, în parcare, în pauza meciului cu Astra. În plus, antrenorul gorjenilor a scăpat și de amenda de 40.000 de lei.

În schimb, Steaua nu va putea conta pe prezența pe bancă a lui Laurențiu Reghecampf, care este suspendat după incidentul cu Cristi Balaj, de la meciul cu Dinamo, când a fost trimis în tribune la finalul primei reprize, după ce a intrat pe teren ca să-i ceară explicații arbitrului pentru eliminarea lui Bourceanu. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.