Investigatie

Tolontan la Antena 3: "De când ceea ce aruncă ministrul Achimaș la coșul de gunoi trebuie să fie luat de bun de cetățeanul român?!"

Patriciu Achimaş - Cadariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 aprilie 2016

Antena 3 a deschis buletinul de știri de la ora 15:00 cu încercarea de mușamalizare a scandalului dezinfectanților diluați, semnalată în Gazeta Sporturilor de astăzi! 

Într-o intervenție telefonică în direct, Cătălin Tolontan, redactorul-șef al Gazetei, a comentat situația:

"Ministerul Sănătății a dat un comunicat în care susține că ”Actiunile de control în cauză se desfasoara în colaborare cu Parchetul General, care urmărește derularea acestor activități”. În același timp, MS afirmă că «Toate acțiunile și procedurile de control sunt urmărite în teren de reprezentanții Direcțiilor de Sănătate publică».

Să amintim oamenilor ce nu spune ministrul Achimaș. MS a dispus controale în ianuarie 2016 și în martie 2016 în 367 de unități sanitare. Ministrul a fost nemulțumit de diferențele mari de rezultate. Cele din ianuarie s-au făcut în fiecare județ, iar cele din martie între județe, încrucișat.

Întrebarea logică este: de vreme ce nu s-a schimbat metoda de control, de ce un rezultat care nu l-a convins pe ministru Achimaș ar trebui să convingă cetățeanul?

Ceea ce nu e bun pentru ministru e bun pentru cetățean? De ce ceea ce nu este de încredere pentru ministru, trebuie să fie bun pentru oameni?

Cît despre încheierea comunicatului, în care se spune că «speculațiile aduc atingere anchetei penale», de cînd vorbește MS în numele Parchetului?"

 Cele 5 părți ale investigației de până acum:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.