Liga 1

Condiția necesară pentru ca Becali să-i facă Stelei academie » Se așteaptă un răspuns și de la Armată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 aprilie 2016

Gigi Becali a anunțat că vrea să înființeze o academie de fotbal, acolo unde să crească viitoarele staruri ale Stelei.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre intenția patronului și a spus că totul depinde de accederea în grupele UEFA Champions League.

"Este foarte bună intenția și trebuie să avem o academie de fotbal. Totuși, acest lucru se va face doar dacă echipa se va califica în grupele UEFA Champions League. De acolo vin bani mulți, iar o academie înghite foarte mulți bani.

În plus, trebuie să vedem dacă se rezolvă problema cu Armata și dacă vom putea reveni în Ghencea. Acolo vom avea mai mulți fani și multe alte beneficii care ne-ar ajuta pe viitor. Acolo ar veni și fanii alături de echipă.

Gigi Becali a tot încercat să ajungă la un acord cu Armata, dar până acum nu a primit niciun răspuns", a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă de azi.

"Eu fac ceva mai strict decât Hagi. Eu nu oblig pe nimeni să vină, oricine poate să plece când vrea. Dacă intri la academia mea, stai aici de dimineață până seara, internet nu ai, telefon mobil nu ai, nu ai internet! Pentru facebook, te duci în Franța și în Anglia, nu la mine!"
Gigi Becali, ieri, la DigiSport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.