Liga 1

Șumudică a oferit reacția zilei: "Și Geoană a fost președinte pentru o noapte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 aprilie 2016

Astra mai are nevoie de doar un punct pentru a deveni matematic campioană în acest sezon de Liga 1, însă Marius Șumudică rămâne precaut înaintea meciului cu Dinamo.

"În momentul de față ne mai trebuie un punct, dar vă spun sincer că din toate punctele de vedere merităm să luăm acest titlu. Suntem aproape și cred că merităm. Pentru băieți ar fi extraordinar, pentru că ei au făcut aceste puncte. Dar vorba unuia... Și Geoană a fost președinte pentru o noapte. Și noi trebuie să ne pregătim și să luăm acest punct", a spus Șumudică la o conferință de presă, conform Digi Sport.

Tehnicianul promite și o schimbare de atitudine din sezonul următor și spune că nu va mai face declarații care să incite la conflict, cum a făcut în acest sezon.

"Sper să îi strâng în brațe după tot acest an în care foarte multe dintre replicile mele au fost niște mizerii și care trebuie să fie altfel. Să fiu un exemplu ca antrenor și asta e cel mai important pentru mine. Dacă rămân la Astra, nu-l veți mai vedea pe Șumudică șugubățul. Nu mă mai interesează niciun fel de conflict. Ăsta e drumul normal. 7-8 luni nu mi-a fost ușor. Am reușit să-i chinui și cred că i-am chinuit destul", a adăugat antrenorul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.