Liga 1

UPDATE Atacată de Narcis Răducan, Steaua se apără! Oficialul gorjenilor taxat pentru neglijența sa: "Să trimită acolo pozele"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 mai 2016

Cristi Săpunaru n-a fost uitat de oficialii Stelei după meciul tur, când le-a arătat semne obscene fanilor campioanei de la Severin după înfrângerea gorjenilor pe final de meci, scor 1-0. 

La prezentarea echipelor pe cubul de la Arena Națională au apărut pozele tuturor jucătorilor de la Pandurii, mai puțin cea a fostului rapidist. 

Acest lucru a fost semnalat de președintele celor de la Pandurii, Narcis Răducan: "Sper să nu fie ceva intenționat. Dacă nu au avut poza lui, promit să le-o pun eu la dispoziție de mâine. E totuși singurul jucător care are un trofeu european". 

Oficialii campioanei au explicat motivul pentru care Săpunaru nu a avut poză la prezentarea echipelor. Pe site-ul oficial al gorjenilor fundașul are emblema clubului în loc de poză. (Click aici)

"Nu e aroganță și nici neglijență. Pandurii nu are pozele unor jucători pe site-ul oficial. Narcis Răducan să trimită mai întâi poza acolo și după să facă declarații pe la televizor", au zis oficialii Stelei pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.