Stranieri

Prima reacție a lui Gâlcă după 1-0 cu Sevilla: "Nu mă așteptam la asta!" » Românul vrea să-i distrugă Barcelonei visul de a fi campioană

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 mai 2016

Costel Gâlcă zâmbește după victoria cu Sevilla de pe teren propriu, scor 1-0. Acest rezultat a salvat-o pe Espanyol de la retrogradare.

Antrenorul român are planuri mari pentru duelul cu Barcelona, dar a ezitat să vorbească despre viitorul său la club. 

”Ceea ce mă interesează mai mult sunt fanii noștri. Suntem mulțumiți după meciul de azi, zâmbim. Fanii au fost alături de noi.

Când am venit, nu mă așteptam să ne chinuim atât, să trăim cu atâtea emoții. Credeam că vom termina mai sus, iar astăzi s-a văzut că echipa are valoare mai mare decât locul din clasament.

În prima repriză nu am jucat foarte bine, dar am știut să ne canalizăm energia și eforturile. În partea a doua, am combinat mai mult.

Suntem fericiți în vestiar. Am muncit mult, dar împreună am reușit. Vom merge pe Camp Nou încercând să scoatem maximum din meci. Indiferent că vom scoate unul sau trei, vrem să obținem puncte. Nu stricăm petrecerea nimănui, noi jucăm pentru noi”, a zis Costel Gâlcă conform Digi.

...despre viitorul său la echipă: ”Important e clubul. Am reușit să ajungem la 40 de puncte, dar trebuie să mai strângem cât de multe putem. Apoi vom vedea ce se va întâmpla”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.