Liga Campionilor

VIDEO+FOTO » Meci nebun la Munchen! Atletico se califică în finala Ligii Campionilor în fața lui Bayern într-un meci cu goluri, penalty-uri și nervi

+21 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 mai 2016

Atletico Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, deși a fost învinsă în manșa retur a penultimului act de Bayern Munchen, în Germania, scor 1-2. În tur, spaniolii au învins cu 1-0 și au profitat de avantajul golului marcat în deplasare.

BAYERN MUNCHEN - ATLETICO MADRID 2-1
A marcat:
Xabi Alonso 31, Lewandowski 74/ Griezmann 56  (VIDEO)

Nemții au fost cei care au deschis scorul în minutul 31, după o lovitură liberă executată de Xabi Alonso și deviată de un adversar în poartă. Trei minute mai târziu, Muller a ratat un penalty, mingea fiind respinsă de Oblak.

După revenirea de la cabine, Atletico a fost mai ofensivă și în minutul 54, Griezmann a egalat, obligându-i pe germani să mai înscrie de două ori pentru a se califica.

Bayern însă n-a mai reușit decât o singură reușită, cea a lui Lewandowski din minutul 74. Torres a avut șansa să închidă meciul în minutul 84, dar lovitura sa de pedeapsă a fost parată de Neuer.

A fost pentru prima dată în istorie când s-au ratat două lovituri de pedeapsă într-o semifinală de Liga Campionilor.

În ultimul minut de joc tensiunea a atins cote maxime și Diego Simeone și-a lovit un om din staff după ce acesta din urmă a întârziat să facă o schimbare.

Cea de-a doua finalistă se va decide miercuri, de la ora 21:45, dintre Real Madrid și Manchester City. În tur a fost 0-0. Ultimul act al Ligii Campionilor se va juca pe 28 mai, în Italia, pe stadionul Giuseppe Meazza.

 

 

Echipele de start:

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Javi Martinez, Alaba - Xavi Alonso - Douglas Costa, Muller, Vidal, Ribery - Lewandowski
Rezerve: Ulreich, Tasci, Kimmich, Gotze, Rafinha, K. Coman, Alcantara

Atletico: Oblak - Juanfran, Godin, Gimenez, Filipe Luis - Saul, Gabi, Fernandez, Koke - Torres, Griezmann
Rezerve: Moya, Correa, Carrassco, Hernandez, Savic, Teye, Vietto

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.