Investigatie

Premierul Cioloș i-a cerut ministrului Sănătății "urgentarea clarificării problemei dezinfectanților". Primele rezultate, mâine

Dacian Cioloș, foto: gov.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 May 2016

Într-un postare pe contul său de facebook, Dacian Cioloș, prim-ministrul României a vorbit despre scandalul dezinfectanților diluați, făcut public de Gazeta Sporturilor. 

"M-am intalnit azi la sediul Guvernului cu Patriciu-Achimas Cadariu, ministrul Sanatatii, si am discutat despre o serie de probleme ale sistemului medical.

Ministrul Cadariu mi-a prezentat stadiul anchetei in cazul dezinfectantilor din spitale si am cerut urgentarea clarificarii acestei probleme de siguranta sanitara pentru ca pacientii sa se indrepte in continuare cu incredere spre spitalele care apartin sistemului public de sanatate.

De asemenea, ministrul Sanatatii m-a informat asupra masurilor luate pana acum si i-am cerut sa comunice cat mai repede si in mod sistematic etapele administrative care au fost parcurse pana in prezent , dar si sa continue cercetarile si sa se asigure ca viata pacientilor nu este pusa in pericol.

Primele rezultate vor fi comunicate de către ministrul Sănătății mâine: http://www.ms.ro/?pag=62&id=16026&pg=1" Cioloș pe facebook.

Echipa Gazetei Sporturilor a publicat în ultima săptămână mai multe episoade din ancheta privind dezinfectanții diluați ai firmei Hexi Pharma, cel mai mare provider de detergenți de pe piața internă.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.