Liga 1

Unii cu şampania, alţii cu lămâi » Dinamoviștii au avut nevoie de fructe acre să le treacă starea de după eșecul cu Astra :D

Articol de Iulian Cuibar  —  Wednesday 4th of May 2016 12:00

Rednic i-a certat pe fotbaliști, ”unii pierd bani, alții pierd timpul”, jucătorii au avut nevoie de lămâi ca să le treacă starea de după eșecul cu Astra.

Evoluția lui Dinamo luni seară, cu Astra (2-4), mai ales cea din repriză secundă, când a încasat 3 goluri în nici 20 de minute, necesită o caserolă plină de lămâi.

Nu este o glumă, fotoreporterul Gazetei, Alex Nicodim, surprinzând în vestiarul "câinilor" o cutie transparentă cu bucăți de lămâi, feliate, ce aparținea directorului sportiv, Ionel Dănciulescu.

Jucătorii au fost certați public de către antrenorul Mircea Rednic: "Sunt ani care nu se mai întorc, iar unii nu pricep asta. Mă deranjează că ceea ce am vorbit cu elevii mei s-a adeverit. Din păcate, unii pierd bani, alții pierd timpul. Este un duș rece binevenit, avem de învățat în perspectiva finalei Cupei României".

Mulți fotbaliști, în special străinii din lotul roș-albilor au trecute în contractele individuale diverse bonusuri care vor putea fi câștigate dacă Dinamo încheie pe locul 3.

Ultima poziție a podiumului este în pericol cu doar o etapă înainte de final. "Câinii" sunt pe locul 4, la un punct de Pandurii, care va juca acasă în ultima rundă cu Astra, care va evolua cu rezervele.

"Sunt băieți la Dinamo care nu pricep ce este performanța. Am construit ceva în acest sezon cu bune, cu rele, însă există riscul să pierdem și locul 3, din păcate. Ar trebui să arătăm ambiție"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.