Tenis

FABULOS! Țig o învinge și pe Madison Keys! Avem PATRU românce în sferturi la Madrid!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 mai 2016

Încă o zi excelentă pentru fetele noastre! Toate cele patru jucătoare rămase în cursă la Madrid s-au calificat în faza sferturilor!

FINAL Patricia Maria Țig - Madison Keys 6-3, 6-4

Patricia mai provoacă o surpriză pe zgura din capitala Spaniei. Jucătoarea noastră a învins-o pe Keys, după un meci pe care l-a controlat încă din debut. În turul următor, Țig o va întâlni pe Samantha Stosur.

FINAL Sorana Cârstea - Laura Siegemund 6-4, 7-6

Sorana Cârstea s-a impus la capătul unui meci de peste două ore cu Laura Siegemund (44 WTA), scor 6-4, 7-6 (11-9) și s-a calificat în sferturile de finală de la Madrid. Sorana va juca în turul următor cu învingătoarea dintre Cibulkova și Pavlyuchenkova. 

FINAL Simona Halep - Timea Bacsinszky 6-2, 6-3

Simona Halep a câștigat lejer partida cu Timea Bacsinszky din optimile de finală ale turneului de la Madrid, scor 6-2, 6-3. Românca pare într-o formă excelentă, iar în sferturi o va întâlni pe Irina Begu. 

FINAL Irina Begu - Christina McHale 6-7, 6-4, 6-4

Irina Begu s-a impus în fața ocupantei locului 59 WTA, Christina McHale, 6-7, 6-4, 6-4, după două ore și 39 de minute de joc. În sferturi, românca o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Simona Halep și Timea Bacsinszky.

UPDATE

Partida dintre Simona Halep și Timea Bacsinszky s-a amânat și nu va începe mai devreme de ora 16:00, iar meciul Soranei Cîrstea va începe după ora 18:45.

Simona Halep joacă, începând cu ora 15:00, împotriva elvețiencei Timea Bacsinszky (locul 15 WTA). În cazul în care cele două jucătoare românce vor trece mai departe, ele se vor întâlni în sferturile de finală ale turneului.

Sorana Cîrstea, o va înfrunta pe jucătoarea germană Laura Siegemund, de la ora 17:30, iar Patricia Țig va intra ultima în concurs, după ora 22:30, împotriva lui Madison Keys (locul 25 WTA).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.